| Hitek a întrebat:

De o saptamana ma dor oasele(mai mult de la brate) cand fac sport.Ma dor cam 1-2 ore iar durerea se calmeaza treptat.Am inceput de 2 zile sa beau mai mult lapte si iau osteocare odata pe zi.Mentionez ca oasele au inceput sa ma doara de la o cazatura destul de dura...Credeti ca ar trebui sa ma duc la un doctor? edit: am 15 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PovesteaVieţiiMele a răspuns:

In primul si in primul rand trebuie consultat un medic reumatolog. daca dansul iti va prescrie ca durerea este de la cazatura,atunci iti va scrie o reteta cu medicamentele necesare, si daca nu este de la cazatura, cel mai posibil este sa ai boala REUMATISM.sunt mai multe cauze ale acestei boli.eu zic sa le cauti pe internet.deci in mare:trebuie sa te duci la doctor si sa ai mare grija ''pe unde calci''

1 răspuns:
Abh
| Abh a răspuns:

Se poate sa te doara si din cauza cresterii accelerate si a lipsei de calciu. Poti sa mergi macar la medicul de familie.