| RazvanBaranguta1337 a întrebat:

De o saptamana simt ca ceva se schimba la mine (iertati-mi cacofonia). Imi vine foame foarte des (am mancat acum o ora si deja iar imi este foame), dimineata sau in orice alta perioada a zilei dupa un timp de stat putin mai indelungat ma simt ametit cand ma ridic in picioare, iar privirea mi se incetoseaza pentru cateva clipe. Simt ca nu imi mai pot stapani unele ganduri care ma mistuie, seara cand incerc sa adorm imi vin automat in cap amintiri mai putin placute care nu ma lasa deloc sa dorm. De ce mi se intampla toate astea? E normal sa mi se intample asa ceva, dat fiind faptul ca am varsta de 15 spre 16 ani. Va rog, orice sfat conteaza pentru mine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| volumexd a răspuns:

Da, e normal, doar e pubertatea... Si eu am tot 15 ani si uneori am momente foarte ciudate, mai ales seara cand imi vin in minte tot felul de ganduri dubioase, si cred ca toti adolescentii se confrunta cu astfel de probleme, doar ca nu vor sa recunoasca.
In ceea ce priveste senzatia de foame, poate treci printr-o perioada mai stresanta la scoala sau esti mai solicitat in ultima vreme, tuturor ni se intampla. Incearca sa iei niste vitamine, mananca mai multe fructe, asta e semn de anemie (dar nu te speria, nu e ceva grav). Sper ca te-am ajutatwinking

| user13579 a răspuns:

Salut!

Foamea exagerata si oboseala nejustificata, alaturi de ameteli si tulburari de vedere, pot fi si semne de diabet. Cumva urinezi si bei mai multa apa ca de obicei? Fa-ti o glicemie undeva, macar sa stii ca e ok si nu e asta.