Buna.Pia nu stiu.cred ca ai nevoie sa te descrci.Cred ca esti nervoasa deoarece apasa asupra ta prea mult stres.In situatii ca astea e indicat sa mananci ciocolata pentru ca te calmeaza si sa iei.calmante.Daca nu vrei sa o iei pe metoda farmaceutica eu iti recomand sa faci urmatorul lucru.Seara.cand te bagi in pat stinge lumina si calculatorul si tv-ul.Lasa sa fie intuneric. Elibereaza-ti mintea si spune-ti "de azi sunt o perosna calma". Daca nu tine forteaza-te si tu putin.
Sper ca te-am ajutat.See you next time!
Cred ca ai nevoie de putina liniste.ti-as sugera 1 saptamana in care sa te relaxezi fa o plimbare in parc,stai pe banca si gandeste-te la trecut si viitor,mergi pe un deal si uitate la oras,priveste cum merg masinile,priveste culorile caselor,citeste o carte.ori ce activitate,dar fa-o in natura,ea dupa parearea mea te relaxeaza deoarece se intimpla mereu ceva(ex o pasarica incepe sa cinte,si iti place), iar acele lucruri iti distrag atentia de la problemele zilnice, astfel pur si simplu iti odihnesti creierul asta e parerea mea
Ia-ti concediul! Probabil ca esti stresata, obosita. Ia o pauza de la toate si fa liniste o perioada in sufletul tau. Ideal ar fi sa pleci undeva pentru citeva zile, macar doua-trei, intr-un loc unde iti place, unde chiar si telefonul mobil sa il ai inchis.