| coolstory a întrebat:

De obicei cand inchid usa la casa(sunt sigur ca am inchis-o) am o stare de parca nu as fi facut-o.Ma duc si o verific de 2-3 ori.Sau cand imi pun alarma la telefon sa ma trezeasca,vad ca este activata. Dupa ce pun telefonul deoparte, mai verific de cateva ori.Si se intampla des, in mai multe cazuri. Oare ce sunt starile acestea de nesiguranta? Vi s-a mai intamplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Este ceva normal, toți facem așa când avem griji în general. Avem mâine la 8 un examen păi verficim de 10 ori telefonul acela. Sau când plecăm de acasă ne asigurăm, normal.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut mai demult la TV o emisiune cu cazuri din astea. Erau oameni exact ca tine, care se intorceau de cateva ori sa vada daca au inchis usa, luminile, gazul si nu stiu mai ce. E din cauza ca n-ai incredere in tine. Asta se poate rezolva daca mergi la un psiholog. Cel putin asa ziceau aia acolo.

| facepalmlol a răspuns:

Unde ai fost atata timp fratioare?

| IonelaaaS a răspuns:

Da si mie mi s-a mai intamplat dar nu cred ca e ceva pentru care trebuie sa iti faci griji happy

| elysi a răspuns:

Da, mi se intampla si mie frecvent. Nu stiu care e motivul, dar cred ca tuturor li se intampla.

| DeehhCarla a răspuns:

Cat de des se repeta?(sunt psiholog as putea sa te ajut)

| coolstory explică (pentru DeehhCarla):

Destul de frecvent, de obicei cand inchid usa, activez alarma la telefon etc.

| HeeSun a răspuns:

Se intampla dar nu trebuie sa te sperii asta nu inseamna ca ai ceva grav doar ca esti foarte nesigur ar trebui sa prinzi mai multa incredere in tine gandeste-te ca daca stii ca ai facut un lucru e facut si gata incearca sa scapi de obisnuinta da a mai verifica de 3-4 ori

| WhoCaresMyDude a răspuns:

Aceste stari de nesiguranta se numesc paranoia. Paranoia se gaseste la persoanele nesigure pe ele, care au nevoie de inca un plus de atentie pentru anumite lucruri.

| KiddoBa a răspuns:

Si mie mi se intampla mereu.
Chiar nu stiu de ce.

| coolstory explică:

Toate raspunsurile au fost bune, va multumesc.Am ales cam greu cel castigator.