Recomandat pentru odihna ar fi 8 ore de somn, dormi prea mult. Consumi prea mult ceai si prea multa apa, mai ales ca spui ca nu mănânci nimic. Daca nu-i dai masinii carburant nu va pleca de pe loc, asa si tu, daca nu mănânci de unde vrei energie? Fa-ti niste analize, nu e normal ca un om sedentar sa bea atata apa.
Salut, in cazul meu daca adorm inainte de 12 noaptea ma trezesc pe la 3 -4 si imi sare somnul (tin sa precizez ca lucrez mai bine de 12 ore pe zi) eu asa sunt obisnuit, incearca sa dormi mai putine ore. Tu dormi mai mult dar corpul nu este adaptat la asa ceva incerca macar 2, 3 zile cu ore de somn mai putine gen 8 maxim 9 ore si vezi rezultatul.
Salut, ai grija ce fel de ceaiuri bei, din cauza ca unele ceaiuri sunt doar resturi de la cele bune care sunt facute din frunze si vandute la companiile mai mici de ceaiuri si baga multe chimicale in ele, si ambalajele lor sunt facut iar din nu stiu ce prostii, deci daca bei ceai bea numai cele care vezi ca au frunze, si pe cele ieftine sa nu le mai bei si nici sa nu mai cumperi, ca poti face cancer sau stiu eu ce.
Cand apare teiul, cumpar si usic acasa cam 3 kg. Cam toata familia bea ceai de tei. Suntem 5 persoane, deci este posibil.