| Mariana_Moldovan_1968 a întrebat:

De un an am rămas în premenopauza si as dori să aflu ce tratament să urmez ca să îmi revină ciclul menstrual. Normal ar trebui să merg la un ginecolog, dar mi-e tare jenă. Sint sănătoasă din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Menopauza este o chestie fiziologica, care nu necesita tratament. Ciclurile menstruale dispar la menopauza si nu pot fi readuse, fiindca rezerva ovariana s-a terminat.

| darrio2007 a răspuns:

De ce ti-ar fi rusine la varsta ta? Inteleg sa ii fie rusine unei pustoaice. Mergi la medic si nu te mai lua dupa unul si dupa altul de pe aici, care ti-ar spune ceva eronat. Offf!

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns:

O chestiune atat de complexa, sa fiti multumita daca o puteti rezolva CU sprijin medical de specialitate. Cat despre jena, in cazul asta e complet deplasata; si asta e o problema care trebuie adresata si rezolvata.

| gothicbat a răspuns:

Cel mai bine e să mergeți la un ginecolog, nu vă tratați după ureche. Doar un medic avizat vă poate ajuta. Nu are de ce să vă fie jenă.

| Rotazi a răspuns:

Totusi, cati ani ai?
De ce sa nu mergi la ginecolog? Nu este mai jenant ca atunci cand te vede nascand.