| Razzvan1612 a întrebat:

De un an jumătate nu am mai crescut in inaltime e o problema?(am 15 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Daca asa sunt si alti membri din familia ta este posibil sa fie genetic

| Kufu95 a răspuns:

Bărbații se dezvoltă până la 24 de ani, dar depinde și de genă.

| Venerabilul a răspuns:

Și eu am stagnat cu creșterea intre 15 și 19 ani, iar după 19 am mai luat 3 cm in plus. Dar ma rog eu eram foarte sedentar în perioada aia și poate că de aia s-a și datorat treaba aia la mine

| Razzvan1612 explică (pentru Venerabilul):

Ce inaltime aveai la 15 ani?

| Venerabilul a răspuns (pentru Razzvan1612):

Aveam 1.72, iar la 19 am ajuns la 1.75. Poate daca mă țineam de sport ajungeam la mai mult. Poate tot la fel eram cum nu-s nici parintii/bunicii mai înalți niciunul de 1.65, habar n-am. De la 14 la 15 ani am crescut circa 15 cm, făceam mult sport pe vremea aia, nu stiu daca de la asta s-a datorat sau era doar o creștere normală, dar eu visam s-o țin tot așa și să ajung la 1.85-1.90. (Mna, nu s-a întâmplat) Dar nici nu mă plâng.

| AdeA1991 a răspuns:

Pregateste-te pentru inca un zvac de crestere intre 16-17 ani, dar e posibil sa cresti in spate nu in inaltime. aici doar genela tale pot sa stie