| CatalinWeb a întrebat:

De unde pot cumpara drogul modafinil fara prescriptie?

Am mers la 2 farmacii si ambele mi-au zis ca imi trebuie reteta medicala de la neurolog. Nu stiu insa niciun neurolog in Craiova si nici nu stiu cat m-ar taxa.

Disclaimer: Am incercat cafeaua, meditatia pe termen lung, etc. Normal as lua de pe ebay dar dureaza prea mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Risti cu acest nootropic!---pentru modafinil au fost raportate reactii adverse la nivel psihic (psihoze, manii, iluzii, halucinatii, ideatie suicidala si agresiune) si eruptii cutanate grave.
Cauta pe net alternative legale la modafinil care nu necesita prescriptie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la politie. Au ei retete gratuite.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca medicamentul se da pe baza numai pe baza de prescriptie nu vei gasi nicio farmacie in care sa fie dat fara.

Asa cum a zis cineva mai sus, mergi la medicul de familie. El va sti si daca este nevoie sa te trimita la neurolog, psihiatru, psiholog etc. Iti va da trimitere si iti va spune si unde. In al doilea rand orice spital din Craoiva ar trebui sa aiba un cabinet de neurologie.

| PeFuga a răspuns:

Mergi la medicul de familie si iti da el trimitere la neurologie si iti poate recomanda si doctor sau clinica unde sa te duci cu reteta

| sabinamonor a răspuns:

Vand Modafinil (Aspendos) detalii sabina_monor@yahoo.com