Dar la ce-ti trebuie? ai crescatorie de serpi si-ti iei masuri de precautie sau esti deja dupa intalnirea cu coltii lui? daca te-a muscat, fuga la Urgenta, daca nu, fereste-te... oricum nu cred c-o sa-ti dea cineva o fiola asa, la spital ca te duci si " buna ziua, vreau si eu niste ser antiviperin, ca poate ma musca vreun sarpe!"
mai incearca pe la farmacii mai mari ( poti sa te uiti pe net daca au in stoc, ori prin Ungaria daca esti aproape ).
pana atunci, daca ti-e frica (cui nu-i este?) si te duci prin padurile si poienitele patriei, ia-ti pantaloni lungi, cizme, nu baga mana prin tufisuri dupa floricele, ciuperci, nu te aseza pe tot felul de buturugi si copaci cazuti, sa ai telefon la tine, sa nu fii singur, chestii de bun simt...
In general, serul antiviperin poate fi gasit la spitalele de Urgenta din zonele unde traiesc vipere. As zice Hateg, Deva, Hunedoara...si, poate or mai fi. Oricum, in alta parte nu gasesti.La farmacii, adica.
Bună.
Serul antiviperin nu se găseşte la farmacie decât în unităţile sanitare, primiri urgenţe.
Dacă ai fost muşcat de un şarpe, fugi urgent la cel mai apropiat spital pentru a-ţi face antidotul (ser antiviperin), în caz contrar poate intervenii chiar decesul.
Sănătate.
Pa, pa.
Stiu de judetul meu... si stiu sigur ca la Spitalul de Urgenta Miercurea Ciuc au ser antiviperin
anonim_4396 întreabă: