anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vineri dupa scoala.de fapt sambata a inceput mai mult, m-a luat gripa straight face. Prietena mea cea mai buna a avut si am fost acasa la ea si nu m-am gandit la consecinte.Nu ma simt deloc bine, e normal.Sambata m-a durut foaarte tare capul si am avut temperatura.Sunt in pat invelita de 3 zile si m-am saturat :O. Am lipsit si de la scoala. Dar problema este ca au trecut 3 zile si adevarul este ca din fericire nu ma mai doare capul dar in schimb ma doare gatul, si am febra musculara si cand ma dau jos din pat sa fac ceva nici nu pot sta in picioare! :O 3 zile nu tine gripa? Si mai iau si multe medicamente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Baie fiarta cu sare + fervex + frectie cu carmol = vei fi ca noua a doua zi

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O gripa tine minim 7 zile, este o infectie virala foarte grava (nu e o raceala obisnuita)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mâine dimineață consultă medicul de familie pentru diagnosti și tratament.
Sănătate!
Pa, pa.

| CityOfSatan a răspuns:

O raceala tine o saptamana.Eu iti recomand Nurofen raceala si gripa.E foarte eficient!