Ai febra musculara, o sa-ti treaca cam intr-o saptamana, doua.
Incearca sa folosesti o crema calmanta.
Pe lângă febra musculară, bănuiesc că ai şi-un început de "Artrită reumatoidă", http://www.sfatulmedicului.ro/Artrita-reumatoida/artrita-reumatoida_1660, totuşi să te prezinţi la medicul de fam.(el îţi va face trimiterea, la ce doctor să ajungi).
Sănătate.
Febra musculara
Dar fa asa: pune apa intr-un pahar si pune foarte muly zahar...pana cand observi dificultati in a se dizolva zaharul. Pe urma bea treptat ce ai obtinut si durerea te va lasa pana maine...
cum mah, cica intr-o saptmana doua scapi de febra , nu cred ca exista febra care sa te tine mai mult de 3-4 zile si asta in cazurile cele imi grave. Oricum, din cate ai spus tu, si eu aveam inainte niste dureti insuportabile la cot, faceam prin clasa skandenberg si ma fortam mult, si stiu, nici nu mai puteam scrie o perioada de 10-20 de min, era insuportabila durerea. Si mie mi-a trecut, adica de la sine, nu am facut nimic, chiar daca faceam si eu sala, dar nu aveam probleme grave, doar incheieturile ma dureau, si acum daca misc un pic din maini "pocnesc" oasele prin interior. Ca sa nu imi ai probleme, fa incalzire mai multa la coate, si consuma mai multe lactate, pentru a lua calciul de care are nevoie corpul tau.
Continua sa faci exerciti la biceps dar cu o cota mai mica si o sa iti treaca mai repede