Ori esti un copil si in copilarie toti avem vise oribile, ori te uiti prea mult la filme dure, urate.
Nu e. Și taică-meu vitreg lua bătaie și era jefuit des, fiindcă tot consuma alcool, mergea cu oameni nepotriviți în locuri nepotrivite, efectiv repeta aceleași greșeli fără sa învețe ceva din asta, cei care stăteau cu el la masa așteptau sa se îmbete și îl băteau/jefuiau. De multe ori îmi spunea ca avea genul asta de vise, avea cosmaruri, odată o lovit-o pe maica-mea după un astfel de vis, visa ca se bătea, tot genul acesta de vise avea. Acum nu mai locuiesc cu el.
Acest user sigur o avut o trauma majora în copilărie, și se tot gândește acolo, e ancorat în trecut.
Chiar el o precizat într-o alta întrebare ca tot își imaginează tot felul de chestii, și el într-un fel sau altul datorita proiecției mentale provoacă acest gen de vise, e ancorat în trecut. Are nevoie de ajutor!
Imi pare rau dar nu-l poate ajuta nimeni pe aici. Poate merge la un psiholog in cazul asta.
Da, pai asta i-am sugerat și eu.
E posibil sa fie o trauma din copilărie rămasă în subconștient, și sa se "reactiveze" când visezi, când visezi ai proiecții mentale către trecut la nivel inconștient, este o refulare a subconștientului și asociat, perceput de creier ca abuzul sa fie chiar de cei cunoscuti de tine în momentul prezent.
Posibil ca in vise sunt doar colegi de scoala sau fosti colegi
Da, este destul de posibil, doar tu ști ce chestii ți s-a întâmplat in copilărie. Vizitează un terapeut
User252426 întreabă: