E un semn bun, ca trebuie sa uiti sucurile si sa bei apa, ceai, cafea, lapte, sucuri de fructe si cand si cand bere, vin etc daca ai varsta.
P.S. Apa carbogazoasa nu e periculoasa, nu ingrasa asa cum merg zvonurile.
IN schimb apa minerala carbogazoasa poate produce dupa un timp indelungat pietre la rinichi.
Nu neg, dar am scotocit de cateva ori după dovezi (studii).
Cine stie ce pun astia in ele..incearca un sirop natural cu apa plata sau minerala.e mult mai bun. Gasesti tot felul de siropuri la magazin. Si eu beam sprite, nu asa de mult, dar de la un timp am dat-o pe sirop.
Pai ca de oricare aliment sau bautara, consumata in cantitati foarte mari iti provoaca sila(greata). Este perfect normal, mai schimba si tu bautura cu altceva (grija mare ca toate sucurile sunt nocive ). Mai bine bei apa, ceai, suc stors din mere, pere din ce vrei tu.Bafta
Nu e normal deloc dar nu este nici prea grav.Doar bea mai puțin sau deloc măcar o saptamana si apoi poți sa continui dar sa bei mai putin
Dupa parerea mea, cu timpul se poate dezvolta un fel de respingere a unui aliment, la fel cum si unele alergii apar pe parcursul vietii (imunitatea corpului scade, astfel este posibil ca al tau corp sa nu mai permita anumitor substante sa "intre" in el). In cazul acesta, nu cred ca este vorba despre o alergie care se manifesta extern, ci mai degraba este o instiintare a corpului ca nu mai poate suporta acest lucru si vrea ca tu sa incetezi. Este posibil ca dupa o anumita perioada de timp, daca iei o pauza, acele substante care produc aceasta stare de greata sa dispara si, odata cu acestea, sa poti sa te bucuri din nou de gustul sucului care iti place.
Deci da, cred ca e destul de normal, desi nu prea am auzit de alergii la un anumit aliment pe parcursul vietii (ce-i drept, nici nu prea cunosc multa lume).