Nu pot sa credam exact aceeasi problema si eu ultimele 2 luni o data pe 6 si luna urmatoare pe 14 iar acum.nimic insa ma dureau ovarele foarte rau si cand ma asezam pe fotoliu daca nu ma asezam usor simteam o mare durere erau mai degraba intepaturi am fost la ginecolog si am anexita mi-a dat o reteta si voi merge maine sa o iau cat despre menstruatia mi-a zis sa mai astept ca sunt situatii in care anexita deregleaza menstruatia mai asteapta 2-3 zile apoi mergi la medic
Mentionez ca am avut si un contact neprotejat nu mai stiu sigur pe cat... 3 -4-5. dar nu si-a dat drumul in mine. dar din cate stiu si calculez. nu eram in perioada fertila. dar de ce nu imi vine?
Si eu am avut contact sexual insa nu eram in perioada aia si tot in acelasi mod m-am protejat dar stii cum e. nu e nevoie de ''tot'' ca sa ramai insarcinata! eu am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ dar nu ma bazez doar pe unul o sa mai incerc si maine un altul; ia-ti un test deocamdata
Za test si daca umblii cu partea de jos a spatelui gol unde e curent ia-ti un sal ceva, nu stiu daca e grav sau nu dar te poti duce la medic.
pace si sanatate!
Fa un test de sarcina, il repeti dupa 2 zile pentru siguranta. Daca nu sunt probleme si durerile persista e bine sa mergi la un control ginecologic.
Pot fi mai multe lucruri, ca de exemplu niste chisturi ovariene. Nu e normal sa ai menstruatia neregulata, ar trebui sa te vada un ginecolog cat mai repede.
Sa-ti mai spun ceva: daca ai ciclu neregulat nu exista perioada fertila si nefertila, pur si simplu nu poti aplica calendarul.
Nu, ai racit la burta.am opt ani si ma dor si pe mine ovarele.si nu mi-a venit ciclul.mama mi-a zis ca am racit la burta