| andrei1798 a întrebat:

De vreo 3-4 zile am dureri in partea dreapta. Primele doua zile ma durea foarte tare doar cand stateam in pat sau pe scaun, cand mergeam nu ma durea! Usor durerea era mai usoara, suportabila... imi amortea piciorul. Am fost la doctorul de familie care mi-a spus clar ca nu e apendicita ci este de la efort! Si cu o zi inainte sa am durerile acestea chiar am alergaat extreeem de mult la fotbal.si acum tot stau cu gandul ca am apendicita si ca doctorita de familie a gresit ceea ce este putin probabil deoarece este o doctorita foarte buna. Vreau sfaturi! Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Florin_Cismaru_1975 a răspuns:

Depinde unde în partea dreaptă acolo e apendicita și ficatul,fierea, înclin să cred că e apendiculul, la spital control cu sănătatea nu te joci, poți să mori dacă dai în peritonită, deci nu e de joacă