| sica2 a întrebat:

De vreo 3 luni si ceva mi-a aparut niste pete chiar pe unde iese urina la baieti si dupa ce termin ma ustura 2 3 min si dupa gata si se inroseste partea aia pe capul penisului cu mai multe pete(bubite)rosi si dupa ce termin ma ustura,i-am spus mamei mele si a zis daca mai continua sa merg cu ea la doctor si ea mi-a spus ca poate am o urticarie, candidoza sau o iritate ceva, se poate voi ce sfaturi imi dati, ofer funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Fa un examen de urina si o urocultura. Daca ti-ai inceput viata sexuala, fa si un examen de secretie uretrala. Tratamentul infectiei pe care o ai il stabileste medicul in functie de rezultatele acestor analize. Local, poti folosi unguent cu Betadine, se elibereaza fara reteta.

| VladPetcu a răspuns:

Am avut si eu asa ceva, destul de naspa ca atunci cand urinezi iese si sange si te doare rau de tot. Du-te cat mai repede la medic sa iti dea niste pastile speciale sa iti treaca mai repede.
Sper ca ti-am fost de folos,
Vlad.

| VladPetcu a răspuns:

P.S: Ai candidoza ca sa stii ce sa zici la medicwinking