Buna. Durerile aparute in aceasta regiune pot avea cauze multiple: de la dureri provocate de coloana vertebrala (un exemplu de afectiune care provoaca durere este scolioza) pana la dureri de natura inflamatorie (nevralgii intercostale) sau chiar dureri provenite de la rinichi (din cauza calculilor renali sau alte afectiuni renale). Nu prea ai ce sa faci decat sa iei ceva medicament analgezic/antiinflamator altfel durerea nu va ceda in timp scurt. Daca ai prin casa ceva medicament pentru dureri precum Algocalminul sau Ibuprofenul (recomand Ibuprofenul deoarece este si antialgic si antiiflamator) ar fi bine sa iei o tableta. Totusi daca vezi ca durerile persista sau apar des iti recomand sa mergi totusi la un consult de specialitate.
Du-te in pusca mea la medic cat mai repede, de ce stai sa asculti sfaturi de la toti prostii? Mergi la doctor cat mai urgent.
Nu ma pot ridica si e 12:30 noaptea
Maine de dimineata, sau cel tarziu poimaine cu programare daca este cazul, eu am avut aceeasi problema, eu am spina bifida dar la mine e din nastere
Faza e ca am inceput sa simt durererea cand eram pe strada si am venit acasa si m-am intins pe pat, dar de atunci nu am mai putut sa ma misc siparca se mareste durerea...