Tu ce crezi ca trebuie sa faci? esti inteligenta si-ti poti da singura raspunsu.
Du-te imediat la dentist ca o sa ajunga caria la nerv si o sa doara mai rau. pentru ca va trebui sa iti scoata nervul.
Pai la acea masea cariata, daca este o masea veche (de cand te-ai nascut cu ea) trebuie sa ti-o scoata, daca maseaua este noua iti va pune plomba! La maseaua care ai zis ca te doare gingia, poate fi ceva normal multi au chestia asta!
Ae fi bine sa mergi la doctor...Sa nu te doara mai atre.O sa iti puna plomba.Nu e asa mare scofala.Du-te nu mai sta.Si daca te mai doare iti recomand si Reuprofen.Bei una si iti trece. Sper ca te-am ajutat
Si pe mine ma doare la fel ca tine si o s-o plombeze si nici eu nu suport dentistii dar decat sa stau cu durerea mai bine ma duc la dentist cu toate ca nu-i suport.Iti doresc sa nu te mai doara :* Pwp
Aveam si eu o masea cariata foarte tare si mi-a pus plomba.Te poti duce la dentist pentru o consultatie si iti va spune ce probleme ai.Te va anunta atunci daca trebuie sa iti scoata sau iti plombleaza.