| Helvete a întrebat:

De vreo 3 zile imi simt 2 degete de la picioare amortite. Mentionez ca asta a aparut dupa ce am mers in club si am dansat timp de cateva ore pe niste pantofi cu toc inalt, foarte incomozi, apoi m-au durut foarte tare picioarele si mi i-am dat jos, iar cand am ajuns acasa am constatat ca nu imi mai simt aproape deloc 2 degete. Nu ma dor, ci pur si simplu nu mai simt nicio senzatie la nivelul lor. Au trecut deja 3 zile de atunci, si nu mi-a trecut deloc, si mi-e teama sa nu ramana asa. Sa fie din cauza ca m-am fortat sa stau atat de mult cu acei pantofi? straight face Si ce as putea sa fac in cazul acesta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nervul care deserveste zona respectiva a fost strivit de pozitia incomoda. Am patit faza asta la nunta mea. A durat cam 3 aptamani pana mi-am recapatat la loc senzatiile in degetul mic de la piciorul drept.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maseaza-le ca or sa-si revina, un antiinflamator crema gen diclofenac, ca sa dea drumul capilarelor din zuna si implicit nervilor care actioneaza degetele, daca nu sunt alte inconveniente, nu se intampla nimic, mie mi-a degerat degetul mare de la un picior cand eram copil si nu-l simt nici acum., mergi la medic daca totusi te deranjeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai purta pantofi cu toc. S-ar putea ca dupa cateva nopti in club sa ti se atrofieze neuroniiwinking