| TheFantasticOne a întrebat:

De vreo 4-5 ani de zile, am o durere in partea stanga sub coasta, probabil o fi splina. Nu ma doare zilnic, rareori dar uneori ma doboara durerea. Aveti idee de ce? Raspundeti strict la intrebare, o sa ma duc eu la doctor, daca va incepe vreodata sa ma doara zi dupa zi. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Elliana534 a răspuns:

Depinde ce faci cand te doare, poate fi splina cand faci efort sau dupa la unele persoanele. Al 2lea motiv poate fi ceva intern de la o lovitura. Dami mai multe detalii sau eu iti sugerez sa te duci la doctorul de familie sa vezi ce ai

| TheFantasticOne explică (pentru Elliana534):

Nu e de la sport si nu m-am lovit niciodata acolo. Pur si simplu ma trezesc cu durerea asta. Rareori s-a intamplat sa ma tina cate doua, trei zile.