| Isabellpink a întrebat:

De vreo 4 luni dimineata cand ma trezesc am sange in nas. Nu curge dar servetelul este plin de sange. Am fost la doctor si mi-a spus ca s-a spart o venisoara dar eu nu cred ca aceasta este cauza.Mama mea are sinusita si nu stiu daca asta este una dintre simptome. Sper ca cineva sa imi dea si mie un sfat in privinta problemei mele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

De la sinuzită nu-ţi curge sange,ci puroi. Cel mai probabil este ce a spus medicul,cu vasul de sange. Totuşi, chiar şi dacă este un vas de sange, nu este normal să fie aşa.De obicei,la adulţi, atunci cand se sparge un vas de sange la nas, tensiunea arterială este mare.

| Ramo80 a răspuns:

Si eu am sinuzita de multi ani si nu imi curge sange, sau sa ma sterg si sa gasesc sange pe servetel. Cred ca ar trebui sa-l crezi pe doctor.

| klhkhjjhkhklhkjhkjh a răspuns:

Sfatul meu este sa nu consulti un singur doctori... mai du-te si la alti doctori, si apoi vezi daca iti spun acelasi lucru. Nu trebuie sa te increzi intr-un singur doctor, crede-ma happy

| andreutsa30eu a răspuns:

Asa am avut si eu cateodata... daca mai continue iar doctorul tot nu stie du-te sa iti faci analize de sange s-ar putea sa ai lipsa de magneziu sau calciu.asa am avut si eu si iau nu stiu ce pastile si imi trece.dar s-ar putea sa fie si de la venisoarahappy