| raspuns2012 a întrebat:

De vreo 5 6 zile am o durere de cap numai pe o parte a capului in spate si trece cu pastile imediat, mai dispare singura mi-e frica sa nu am vreo tumoarem, si toata vara am facut baie si am iesit cu capul ud dar nu nu stiu mama zice ca e curentdar de6 zile curent... nu stiu raspundeti va roge mai mult in spate in fata nu prea simt nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Astropuf a răspuns:

Daca ca ai iesit cu patul ud s-ar putea sa fi făcut meningită e destul de grav...s-ar putea sa nu fie ceva serios, dar mai bine mergi la doctor!

| BiuL a răspuns:

In general durerea puternica de cap doar pe o parte e migrena. Poate tine si mai multe zile. Eu zic sa mai stai 2-3 zile si daca nu trece de la sine, du-te la medic. La meningita cred ca ai si alte simptome.

| SimonaCristina a răspuns:

Cred ca e migrena daca trece imediat cu calmante. La meningita ai dureri puternice care se accentueaza la lumina, ai varsaturi in jet, febra... Fa totusi un consult neurologic pentru linistea ta. Sanatate!

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Nervita pe nerv Arnold se numeste, meningita nu e pe o parte si migrena e precedata de aura si e difuza