| Andrəi a întrebat:

De vreo 6 luni am flegme,la scoala,acasa,in meciuri,cand vorbesc cu cineva,trebuie ori sa o inghit ori sa astept sa ajung la baie sau afara sa o scuip,problema e ca de ieri am simtit o raceala serioasa, cu nas infundat, am mers azi de peste 10 ori la baie sa scuip flegmele,am luat si zyrtec,vitamina C si alte medicamente dar nu au avut efect,nu am putut ajunge la un doctor deoarece am fost preocupat cu scoala,tezele si alte lucrui,maine chiar am sa ma duc,dupa ce am aflat ca am o infectie din spatele nasului,informatie de la medicul de familie, care mi-a dat si medicamentele. Sper ca medicul orlist imi va spune ce sa fac, pana mâine imi puteti spune ce sa fac sa scap de flegme/sa le reduc numărul, deja am scuipat vreo 2 de cand scriu intrebarea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GeneviveJ a răspuns:

Deocamdata cel mai bine este sa astepti sa iei tratamentul pe care ti-l va prescrie medicul orl-ist. Este posibil sa ai o bronsita si acumularea asta de mucus te deranjeaza. Eu te sfatuiesc sa bei ceaiuri calde, si poti incerca sa iti pui pe piept un prosop cald. Poate calma tusea asta productiva. Multa sanatate!

| anonimg a răspuns:

Ceaiurile calde si ferirea de aer rece -aceste doua lucruri te vor ajuta foarte mult. In schimb, este neaparat necesar sa scuipi de fiecare data.

| sierra1 a răspuns:

"pana mâine imi puteti spune ce sa fac sa scap de flegme"

până mâine (când mergi la doctror) nu scapi dar un ceai cald și cu lămâie nu-ți strică

-----------------------------
-- Sărbători frumoase --