Osul nu cred sa fi disparut, poate nu mai iese in evidenta.
Daca te deranjeaza, poti cere de la medicul de familie o trimitere pentru radiografie, la care se va afla daca e ceva problema sau nu.
Trebuia ca atunci să mergi, imediat la medic; nu te-a durut de nu ai mers la medic?
Practic oasele se repară. Mergi la medicul de familie si va sti unde sa te trimită. Oasele se repară si se si pot pune la loc.
Mi-e rusine sa ma duc la medic
Dar nu este nici o rusine sa mergi la medic. Trebuie sa mergi. Toti oamenii merg la medic. Daca te-ar fi durut, atunci ai fi mers si pe jos ca sa te faca bine. ^_^
Nu mai sta pe ganduri; cu cat mergi mai repede cu atat mai bine.
Cu cat mai repede, cu atat mai bine...
Au trecut 7 ani, de cand am dat, involuntar, cu pumnul in zid.
Nu mai e nimic de facut.
Când am scris "cu cât mai repede cu atât mai bine" am fost conștient de cei 7 ani.
Orice perioadă de timp este importantă. Dacă vrei să te faci sănătos este bine să te grăbești. Vrei să ai toată viața mâna asa cum o ai acum? Când o să ajungi la maturitate deplină poate că va fi mai greu de reparat.
Iar dacă nu o faci pentru tine, atunci gândește-te la soția și copii pe care îi vei avea mai târziu, si care se vor simti stânjeniți când vor ieși cu tine în lume. Deci dacă nu mergi la medic pentru tine, atunci pentru ei ar trebui să mergi. Aceasta este o dovadă că îi iubesti încă de pe acum, chiar daca fizic încă nu sunt cu tine.
Bine.
Dar la ce medic sa ma duc?
Te duci la medicul de familie prima data; acesta iti va trimitere catre un alt medic care ti-l va spune el.
Nu uita sa ai cardul de sanatate cu tine cand vei merge la medicul de famile. Daca esti minor posibil sa fie nevoie sa mergi cu parintii. Daca ai 18 ani sau mai mult te poti duce singur. Dar bine este sa mai mearga un adult cu tine.
O sa vezi ca o sa te bucuri dupa aceea cand te vei vedea cu problema rezolvata.
Curaj si multa sanatate!
Multumesc frumos!
O să mă duc in luna septembrie.
Ca acum am alte probleme de Rezolvat.