Trebuie să mergi la medic pentru că acolo există infecție.
Orice și oricum va fi, unghia va crește mereu.
Important este ca să nu mai porți încălțăminte strâmtă, să nu îți tai unghia din carne și să nu faci nimic altceva ce produce o astfel de problemă.
Nu ești primul care ajunge la medic cu o astfel de problemă. Nici nu te va tine internat. Va fi anestezie locală. Deci nu te va durea deloc. Nici nu va exista vreo operație, și nici vreo cusătură. Deci curaj!
Si mie imi creste la fel, dar deja de vreo 10 ani tai unghia in asa fel incat atunci cand creste sa nu creasca in carne. La tine deja este o problema care nu poate fi rezolvata de tine, trebuie sa mergi la urgente unde iti va taia unghia si probabil si din carne, o sa doara putin dar dupa nu mai ai nici-o problema. Si da, de acum inainte trebuie sa o tai calculat.
Am avut si eu problema asta.Se poate scoate coltul cu foarfecuta, tăind unghia mai din carne.Precizez ca este putin dureros.Sau mai este o variantă, aceea de a merge la doctor, dar nu iti recomand, pentru că la doctor te operează si iti taie jumate din unghie și durează câteva luni pana creste la loc unghia.
Si dupa ce il tai nu o sa creasca inapoi? :/ Sau trebuie sa nu il mai las