| Anonymus123x a întrebat:

De vreo cateva saptamani de când am facut trecerea de acasa la facultate in alt oras,nu m-am simtit in regula simt ceva la nivelul capului ca si cum ar fi încețoșat, si nu mai sunt la fel de concentrat si comunicativ cu cei din jur si chiar as dori sa stiu ce pot avea sa nu fie ceva la nivel cerebral si sa o pot trata totodata si sa fiu mai activ ca inainte.M-am lasat si de fumat de vreo lună aproape două si credeam ca voi fi mai activ dar din contra nu pot reveni la forma inițială neavând energia pe care o aveam inaintecryingCe ar putea fi? Tin sa Menționez faptul ca m-am consumat mult după un eșec ce l-am avut recent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Timgad a răspuns:

Ce descrii tu ar putea fi burnout(supraepuizare), poate suna banal dar, dormi și mănânci bine? Lipsa acestor lucruri ar putea să afecteze concentrarea și energia. Dacă te-ai consumat pe ceva încearcă să uiți, să te plimbi mai mult, distrează-te. Sau să te concentrezi pe alt ceva. Dacă nu ești sigur ce ai, ar trebui să te duci la un control.

| Kufu95 a răspuns:

Eu cred că e vorba de alimentație aici şi dacă te odihneşti suficient.