| honey2804 a întrebat:

De vreo cateva zile a inceput sa ma doara o masea plombata de 1 an,iar atunci cand a fost plombata nervul nu a fost omorat. Durerea nu e continua,ci pe secvente dar e o durere puternica, insuportabila. Din ce cauza poate fi durerea? Ar putea fi si din cauza curentului, pentru ca in ultimele zile am stat in curent. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Cel mai probabil ai o infectie la nivelul ei. Mergi din nou la stomatolog. http://www.i-medic.ro/stomatologie/extractia-dentara

| znstr a răspuns:

Poate fi si din cauza curentului dar poate si din cauza unei carii pe care probabil nu o vezi (eu am avut carie in lateralul unei masele si nu am observat acea carie pana nu m-a trasnit o durere insuportabila), iar de la caria aia poate fi afectat si nervul, daca ai zis ca nu e scos. Mergi la dentist, daca nu e o simpla nevralgie, o sa iti faca obturatie de canal ca sa curete maseaua in caz ca a ajuns la nerv(eventual iti si scoate nervul), sau poate ai noroc si doar iti curata acea carie si revine cu o plomba noua.

| giony54 a răspuns:

Da este curentul de vina dar este bine sa mergi sa dai plomba jos si sa scoti nervul pentru ca mai tarziu este mai rau si vei deveni sensibil si la cald si rece.

| MrAnonym a răspuns:

Du-te mai la un dentist.Nu astepta!

| Fiorella18 a răspuns:

Daca nu ti-a fost scos nervul desi poate trebuia scos, e posibil sa ai infectie. Oricum, trebuie sa mergi la medicul stomatolog, numai el iti poate spune care e problema si ce e de facut. Durerea puternica este clar semnul ca ceva nu e in regula. Nu am auzit sa te doara maseaua de la curent, nu cred ca poate fi din cauza asta.