| SuperSragonu a întrebat:

De vreo cateva zile am spasme musculare puternice pe tot corpul,involuntare,nu stiu cum sa le zic,dar mi se misca spre exemplu mana si degetele fara sa am vreun control asupra lor,si se vede daca te uiti cum se ridica muschiul sau ce o fi,am pe tot corpul,de la picioare pana la gat,am mai avut dar nu atat de grave,tin sa zic ca nu am avut vreo afectiune medicala pana acum,singura chestie care poate conteaza,nu stiu, de vreo jumatate de an beau cam in medie 1L de energizant pe zi si consum medicamente foarte des,zilnic chiar,uneori de mai multe ori pe zi in combinatie cu energizantul (codeina,pseudoefedrina, de curand dextrometorfan) si fumez regulat.Pana la urma de la ce poate sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mă mir cum de mai ești în viață cu bătaia de joc la care îți supui corpul. Am mai auzit de asemenea tratamente medicamentoase la azilul de nebuni.
Dacă ai fi biciut pe spate zilnic ai simți că te doare și la fiecare lovitură de bici ai sări în sus de durere. Când ai acele spasme musculare sunt de la durerea interioară a corpului pe care dta îl biciuiești pe dinăuntru cu toate otrăvurile pe care le bagi în tine.
Nu ai fost niciodată bolnav și nici nu o să mai fii prea mult timp. Într-o bună dimineață te vei trezi mort, iar pe certificatul tău de deces se va scrie cauze necunoscute. Așa a pățit și Bruce Lee.

| aimullah123 a răspuns:

Energizante + fumat + pastile Nu stiai cum sa mori si ai incercat combinatia asta? Eu zic sa mergi la neurologie cat mai repede posibil