| Ionut_5301 a întrebat:

De vreo doua luni nu ma simt deloc bine, ametesc foarte des, nu pot sa dorm noaptea deloc, ziua am stari de agitatie, nervi, stres fara motive si dupa aceea incepe sa mi se faca rau. De mancat mananc foarte multe lactate si branzeturi da nu regulat. Am fost la un doctor de familie si mi-a recomandat Alprazolam LPH de 0, 5 mg. Parca pe zi ce trece nu ma mai suport cu starile astea. Astept raspunsul dumneavoastra!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.
Daca bei cafea sau energizante, iti recomand sa renunti la ele, chiar sa inlocuiesti si lactatele cu sucul de fructe natural, daca ai posibilitatea sa il faci chiar tu acasa, cu atat mai bine!

Incearca sa iti faci un program in alimentare si un program pentru miscare, recreere. Urmeaza-l timp de o saptamana si vezi cum decurge treaba. Iesi des la aer proaspat, de preferat dimineata, fai miscare, plimba-te cu bicicleta, role sau inoata, foloseste-ti energia care o ai in plus pentru a putea dormi si pentru a scapa de agitatie, nervi, stres.

| mgtow a răspuns:

Renunta la bauturi cu acid, laptele ia-l doar dimineata si stai calm

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca ar trebui sa consultati un alt medic pentru a vedea ce tratament va recomanda si in final daca o sa va simtiti mai bine. Sunt convins ca ar trebui sa faceti mai multe invastigatii medicale pentru a se obtine un diagnostic precis.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acest medicament dă dependenţă, renunţă la el.
Mergi la un consult psihiatric, fă plimbări în aer liber, ascultă muzică care te relaxează.
Posibil să fie o depresie care trebuie tratată!
Sănătate.
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Renunta la bauturi energizante, cafea, tigara. Redu programul tv sau jocuri pe calculator la 1/2 din cat ii acum. In timpul liber rezultat din reducere iesi in natura, parc, fa un sport. Ai grija la dieta, exclude mai ales mancarea tip fast food si condimentele artificiale - monosodium glutamate si altele.
Si ar fi bine ca pentru inceput sa mergi intr-o statiune, sa faci o pauza de 7-10 zile, departe de lumea dezlantuita.