| copilashu a întrebat:

De vreo luna am observat ca am ovarele umflate.adica in ambele parti sunt niste unmflaturi cam de marimea unei alune straight face. nici foarte mari, dar totusi se vad si se simt la mana.de durut m-au durut la inceput.acum numai am simtit dureri.stie cineva care ar putea fi cauza?sad sunt speriata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cum ai observat că ai ovarele umflate? Se simt la mână?
Numai ginecologul poate simți la mână dacă este o anexistă bilaterală, etc.
Trebuie să mergi la medic.
Sănătate!
Pa, pa.

| copilashu explică (pentru Legiuitoarea):

Da se simt...sad sunt ca niste bilute umflate straight face...mi-e asa sa ma duc la medic straight face

| Legiuitoarea a răspuns (pentru copilashu):

Bună din nou.
Le simți tu... în fine!
Numai un control medical te poate ajuta, nu noi.
Sănătatea ta este în joc, nu a noastră.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

Ți s-a părut,poate!
Trebuie să mergi la ginecolog,doar el știe sigur dacă e așa sau nu,ia ceva de la farmacie, cea ce îți recomandă doctorul de familie, nu te lua după tot ce auzi.Pe antena2 este o emisiune la ora 8 despre tot felul de probleme ca a ta,este joi, vizionare plăcute, sper să se rezolve. Sănătate!

| creepy a răspuns:

Ovarele nu se pot palpa (simti) cu mana,asta e sigur. Poate simti capetele osoase laterale, musculatura sau poate fi ceva intestinal, dar ovarele nu...