anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo saptamana de cele mai multe ori cand ma aplec sau fac exercitii fizice ce necesita aplecari ma apasa ceva in partea dreapta de sus a fruntii si cand pun mana se simte ca pulseaza de parca ar fi sange.Am fost la neurologie astazi si ma programat saptamana viitoare miercuri.Nu am alte probleme cum ar fi senzatii de voma, dureri persistente, vedere incetosata sau probleme de echilibru.E totul ca inainte numai ca am dureri la aplecari in special sau orice ce necesita sa-mi aplec capul in jos.As vrea niste pareri de la cineva care a avut sau are cunostinte in domeniu sa-mi poate da niste explicatii pana ajung la neurolog. Sper sa fie numai de bine! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| oriflllllame a răspuns:

E din cauza oxigenarii sanguine la nivelul cutiei craniene. Este vorba de presiunea sangvina. Nu te ingrijora, si eu am asa ceva cand ma ridic brusc din pat dupa ce fac sex cu prietenii mei.