| 4thPanzerArmy a întrebat:

De vreo saptamana, simt dureri in centrul pieptului, fara o cauza anume, deci nu din cauza respiratiei sau sportului. Senzatia s-a inrautatit progresiv, incepe din senin si dispare tot la fel de brusc. Nu s-a mai intamplat niciodata pana acum. Pot asemana durerea cu o intepatura constanta. Stie cineva care sunt cele mai plauzibile cauze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| JHopeBts a răspuns:

Nu prea stiu...pot fi multe cauze dar cel mai sigur ar fi sa consulti un medic, noi ne te putem ajuta decat cu sfaturi dar cel mai sigur pentru sanatatea ta este sa consulti un medic.
Sper sa te faci bine cat mai repedewinking

| Girly97 a răspuns:

Nici eu nu stiu, dar dupa parerea mea, sigur ai avea ceva foarte grav. Trebuie sa consulti un medic rapid.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Poate fi un curent si asta iti da de furca, ar fi indicat sa ceri parerea medicului d e familie chiar daca durerile sunt rare, un mic control de rutina nu strica. poate fi o Anghina pectorala si trebuie tratata corespunzator
O zi frumoasa sa aihappy

| Bogatasul a răspuns:

Ar trebui sa consulti un medic