El spera sa nu fie ceva mai grav decat corona
Nope, nicidecum.
Sper sa fie o raceala, nu corona.
P.S. Pe taica-tu nu l-a luat nimeni de ceafă pentru ca nu poarta masca in public? Daca este infectat e grav, a infectat si pe altii.
Chestia ii ca nu e singurul care nu poarta masca in public, majoritatea nu o poarta pe aici. Sa mai mentionez ca am fost la vot iar pe drum un tigan m-a luat la misto doar pentru ca purtam masca?
Chiar si majoritatea magazinelor care au pe usa afis cu "purtarea obligatorie a mastii" le permit sa intre inauntru fara masca.
Ignora.i pe prostii care se cred mai presus decat virusii, tot ei o sa planga dupa
Pana vor lua amenda patronii.
Hm, la ce te asteptai la unul ca el sa faca misto? Si la mine in oras unii tigani urca fara masca in tramvai. Unii nu toti.
De-as avea bani de asa ceva... In momentul de fata nu-mi permit asa ceva, n-am de unde sa scot 300lei :/
Suna la 112 si va fac ăia testele gratuit.
Multumesc de informatie! Vad cum ma simt urmatoarele zile, iar daca-i cazul o sa fac asa cum spui. Pana atunci o sa continui sa iau masuri pentru a nu da "raceala?" mai departe.
Dacă mergi la spital, trebuie să ți le facă gratuit.
E clar ca ai luat covid, cel mai bine pentru tine este sa te izolezi de restul pentru a nu ii imbolnavi, iar daca simptomele se agraveaza suna la 112 sau la dsp
Sa stii ca incerc sa stau departe de bunici, insa degeaba daca restul nu o fac... Pe langa asta, o sa continui sa port masca si sa tin o distanta in public.
Uite, eu am avut o tuse care imi seca gatu si ma tinea mult treaz timp de 2 saptamani; la putin timp dupa ce s-a ddat alerta de carantina, prin martie... si n-am avut nimic. Acum tu folosind internetul si avand un ton informal ai maxim 22 de ani deci nu te gandi in niciun caz la mortalitate. In schimb, daca presupunem prin absurd ca esti infectat, nu e atat de corpul tau ci de reactia in lant pentru ca poti fi asimptomatic sau sa simti decat tusea si atat si sa n ai complicatii, in schimb daca ai vreo bunica sau o vecina mai in varsta si care are si destule probleme de sanatate, pentru ea este o problema de viata si de moarte. Tu stai linistit, situatia nu e atat de exagerata, cum se face tam tam la televizor, insa e de datoria fiecaruia sa avem grija nu doar de noi, ci de toti asa ca fa ti mai bine testul si sper sa fii bine
Mario1996 întreabă: