| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a întrebat:

DE vreo trei zile ma doare gatul(am crezut ca am rosu in gat)m-am dus la doctorita de familie si s-a uitat mi-a dat 2 medicamente(bumbi)si un sirop si ceai de musetel sa beau seara; nu a trecut decat o zi si m-am uitata in cerul gurii si vad ceva alb pe cele doua umflaturi(cele dintre omuletul din cerul gurii(nu stiu cum sa ma exprim mai bine si cred ca am puroi:-ssi nu stiu daca sa ma mai duc odata la medic sau sa las asa si sa consum acele medicamente sa vad daca trecethinking vreo idee:-smi-ar fi de mare folos(si mami avea puroi in acelasi loc si lua injectii de aceea imi e frica sa ma duc sa nu-mi recomande si mie la fel(urasc injectiile)mai ales ca trebuie luate in >buci:"deci orice raspuns mi-ar fi de mare folos dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Abh
| Abh a răspuns:

Cele 2 umflaturi sunt amigdalele, omuletul se cheama lueta. Cat despre tratamentul prescris de medic, nu ne dai nici o explicatie. Bumbii, cum le spui tu, se cheama tablete, injectiile date " in buci" sunt de fapt, injectii intramusculare. Ai o exprimare de copil de 10 ani de la tara. Daca imi spui denumirea exacta a tabletelor prescrise de medic, poate te pot ajuta cu un sfat, altfel nu. Sanatate!