Nu ofer la nimeni nici un cadou de aceasta zi, pentru mine este o zi obisnuita. Vrei sa stii de ce?
De asta: - ziua indragostitilor (sfantul Valentin) semnifica inchinare la zeul Lupercus, iar „casatoriile" oficiate cu acest prilej sunt o hula in fata lui Dumnezeu si o blasfemie la adresa Cuvantului lui Dumnezeu privind legamantul de casnicie
- Dragobetele e o sarbatoare pagana similara sf. Valentin dar tipica plaiurilor noastre mioritice cu care ne laudam si nu putem renunta la ea pentru ca face parte din „tezaurul" nostru folcloric atat de apreciat de turistii straini
Pai mie mi se pare normal sa isi dea cadouri reciproc...deci e ok, atata timp cat si el iti face tie. daca nu. atunci e putin ciudat
In mod normal ambii fac cadou unul altuia.
Ce sa primesc, iubitul meu e plecat, o sa sarbatorim mai tarziu, dar pana atunci imi fac cadou 'un munte' de cosmetice, ceea ce ma incanta dintotdeauna pe mine. Lui inca nu stiu ce cadou ii fac, probabil o cina romantica.
Normal ambii parteneri isi ofera cadouri, dar depinde de posibilitatea financiara a fiecarei peroane. eu as vrea sa primesc o cutie de praline rafaello ca imi plac la nebunie si un trandafir
Da, e destul de normal. Un nimic, ceva, tot trebuie să'i ia şi fata tipului. Sincer, eu nu aş vrea să primesc nimic "în acea zi magică", care oricum pentru mine, una, nu e deosebită deloc. Doar o zi oarecare...
E ziua indragostitilor nu ziua indragostitului. Ineamna ca se fac cadouri reciproc Cat depre ideile de cadouri sunt frumoase niste poze cu voi doi inramate si daca esti fata si daca esti baiat.PEntru o fata o jucarie de plus uriasa si ciocolata,poate si un trandafir. Unui baiat ii place sa ii arati afectiunea fata de el prin mici atentii si sa fii mai speciala pentru el in ziua aia, daca a gresit sa il ierti etc. SA ii vorbesti frumos toata ziua asta trebuie sa fie reciproc, sa se vada ca va iubiti. Succes :*
Eu nu am stiut ce sa ii iau iubitului meu mai de mult si nu am luat nimic si nici el nu a stiut ce sa imi ia, si ne-am intalnit la scoala si i-am zpus in fata ca nu am stiut ce sa ii iau si el mi-a zis la fel. Si in acel moment ne-am sarutat... Asa ca de "Ziua Indragostitilor" ar fi bine sa va oferiti reciproc dragostea unui altuia!
anonim_4396 întreabă:
vnvrgvskjdv întreabă:
Ganduri albe întreabă:
dobrin1019 întreabă: