Pai eu stiu 2 posibilitati, si anume :
- cand ati plecat ati plecat in prezenta lui? daca da atunci a crezut ca plecati de tot si a ramas cumva socat
Daca cainele nu va vazut cand ati plecat este posibil sa va fi cautat prin curte si sa nu va gaseasca, atunci el a crezut ca v-a pierdut.si in momentul cand ati aparut din nou deja uitase de voi, s-a obisnuit cu gandul ca nu va veti mai intoarce, ca nu mai sunteti ai lui...
- sau poate s-a atasat de o alta persoana pe durata calatoriei voastre, de pilda de cine il hranea, cine a avut acces la curtea vostra, oricine care a stat in preajma lui si char l-a "iubit" cat ati fost plecati.
Este posibil si sa nu mai stie cine sunteti.
Eu recomand in ambele situatii sa stati cateva saptamani doar voi, singuri cu el. Preferabil 2-3. Fara sa mai aveti vreun strain prin prejur.
Si in primee zile sa il cam "rasfatati", sa va jucati cu el, sa vorbiti cu el. Sa il luati peste tot unde va duceti.
Sa il rasfatati de-a dreptul. Eu cand eram mica locuiam la bunica mai mult.Cand a trebuit sa merg la scoala am stat mai mult acasa la mama. Asta l-a indepartat un an pe catelul meu de mine. Dar in vaacanta de vara numai pe la bunica am fost. Si si eu a trebuit sa il " rasfat" i-am facut baie, l-am periat, am vorbit cu el, ne-am jucat, ce mancam eu ii dadeam putin si lui, am alergat impreuna... A fost foarte frumos.
Mult succes.
funda?
Multumesc mia fort de ajutor normal daci dau funda
Nu ai pentru ce...Chiar mi-a facut placere sa te ajut