| Vlad888f a întrebat:

Dece doamna Violetta22 dă nu mai răspunsuri negative pe aici pe forum?
Mai este și Rank 1????
Unii spun că ar fi Admin-ul/)))

Am pus și eu niste întrebari acum câteva zile prin încercarea de a ajuta niste oameni și s-au luat de mine.
Le-am șters și cred că îmi voi șterge contul și voi veni cu forțe proaspete ca să-i iau locul Rank 1/))

Cred că o mare parte din oamenii care mai sunt activi pe site știu ce face aceasta femeie..prin răspunsurile ei/)))

Nu mai văd și eu usseri pe aici cum era Brigalela sau cum e Darrio, că ei ar trebui sa fie pe primele locuri

Oare când se va retrage?

Nu am pus întrebarea asta la ștoulaughing sau in scop de troll..sau poate am pus-o?

Sa adud păreri fraților:laughing))

-Pun întrebarea la categoria sănătate(sănătate mintală) că e Jale

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Deja faptul ca cineva este activ pe acest site ar trebui sa puna sub semnul intrebarii propria sanatatea mintala.
Doamna Violetta este Rank 1 deci este cea mai tare in acest domeniu.

| Vlad888f explică (pentru KovacsB):

Atunci de ce și-a schimbat numele când mai mulți au făcut o petiție pentru a o suspenda de pe site?
Înainte o chema Jassmina..cine știe cunoaște..cum au votat oamenii pam si-a schimbat și ea numele.

Rank 1 nu știu de ce este..probabil de la fundițele primite de la copii.că altfel nu știu...sau poate că e admin

| Anonimul35 a răspuns:

Mi a răspuns și mie la mesaje, foarte nesimțită "doamna", nici nu cred ca e reala, se vede ca poza e făcută cu ai sau luata de pe nethappy

| Vlad888f explică (pentru Anonimul35):

Nu știu de unde e poza...acolo chiar e un mister

| Anonimul35 a răspuns (pentru Vlad888f):

Sa știi, mai e una Sierra aia e și mai proasta>winking

| Vlad888f explică (pentru Anonimul35):

N-am auzit de ea sincer, habar nu am cine este