Ai facut o reactie de intoleranta la fumul de tigara, poate ca ai tras in piept din prima mult si adanc. Daca in doua zile nu-ti trece de la sine, du-te la medicul de familie sa-ti dea trimitere pentru radiografie pulmonara.
Ce sa spin? ca si eu te sfatuiesc sa mergi la medic, dar sa ai mare grija si sa nu o mai faci nicicand; Sa iei de bune toate sfaturile date cu generozitate si suflet de predecesorii mei si neaparat de cea care e cea mai in tema, - Legiuitoarea -. Multa sanatate si sa ai tot binele din lume. Lucien.
Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare ar trebui sa fiu medic si nu sunt, in schimb iti pot spune sa nu mai fumezi!
Psihoyounger
E un semn ca nu trebuie sa te apuci. Probabil ai tras din prima direct in plamani si de acolo ti se trage. Asteapta cateva zile si daca durerea persista trebuie sa te duci neaparat la medic. Sa te faci bine repede si nu mai pune tigarea in gura.
Uite ca de la o prima tigara deja ai probleme. Ce poate fi - un semn. Nu mai continua nicidecum. O faci pentru binele tau. Nu iti pot spune de ce aceasta reactie dar te pot sfatui din toata inima sa nu mai continui. Iti faci rau cu mana ta. presupun ca ti la tine si la aspectul tau. Pastreaza-te asa cum esti si nu incerca sa-ti strici organismul, banii cu tigari. Sfatul meu.
Plamanii tai nu sunt obisnuiti cu fumul si depinde si de varsta pe care o ai... oricum fumatul este un obicei rau care te distruge la propriu.
Ai facut o mare greseala. Nu te apuca de fumat ca te vei lasa greu si poate niciodata. Iti chinui organismul si ti-l imbolnavesti. Chiar ai bani prea multi? Cand vei avea familie, copii, ce vei cumpara cu prioritate, lapte sau tigari? Viciul este atat de puternic incat te vei gandi mai repede la tigari decat la laptele pentru copii. Fii destept/a, du-te la medic si nu mai pune tigara in gura niciodata.
Bună.
Organismul și-a spus cuvântul: a reacționat prin reacție de intoleranță.
De fumat nu ai putut să fumezi mult, deoarece de la prima țigară te amețește destul de mult, iar de la a treia nu te mai stăpânești de picioare, totul se învârte în jurul tău.
Cred că mai degrabă această intoleranță se trage de statul tău într-un mediu cu extrem de mult fum de țigară.
Un inhalant pentru igienizarea căilor respiratorii superioare, ceai de echinaceea îndulcit cu miere și un sirop de pătlagină te pot scoate din încărcătura de fum din plămâni. Aerul curat te poate ajuta și el (aerosoli).
Dacă nu cedează această stare de rău, trebuie să te prezinți la medicul de familie pentru un control (trebuie să te asculte la plămâni cu stetoscopul) și dacă va fi nevoie îți va da trimitere să faci o radiografie pulmonară.
Apropo, plămânii nu dor!
Sănătate.
Pa, pa.
Of of. greseala tineretii.si eu fumez dar zilele aste mi-am propus sa merg la doctor pentru imi lua reteta sa renunt la fumat.asa ca iti sugerez sa nu mai fumezi nici o tigara macar nici daca ai chef sa te prostesti sa nu o faci. daca durerea persista mergi la doctor neaparat.ar putea fi un semn rau dar nu te speria dupa cum vezi toti ne dam cu parerea asa ca tu ei deciziile.insanatosire grabnica.
anonim_4396 întreabă: