Citesc mereu ca prin america se intampla des, food poisoning ii zice, dar pe la noi nu prea am auzit, iar eu personal n-am avut probleme, dar ce descrii suna foarte mult cu food poisoning, in romana ar insemna, otravire cu mancare, practic mancare alterata pe care organismul o refuza, dar nu ma crede pe cuvant, nu sunt medic, consulta un doctor bun...
Si oricum nu te panica, asta iti inrautateste situatia, fi calm.
Mananca supe, piureuri, salate cu zeama de lamaie, bea ceai de menta si compoturi, evita prajelile si rentasurile si in curand te vei insanatosi. Senzatia de satietate e data de organismul tau care are nevoie de refacere dupa indigestia avuta. Funda?
Incearca sa bei ceaiuri cu lamaie, si pentru senzatia de greata este metoclopramid si no-spa pentru spasme si greata.
Mereu cand imi e rau, iau pastilutele astea si ma fac sa fiu mai bine. Mancaruri usoare, un piure, un cartof fiert cu piept de pui tot fiert e de ajuns. Cam asta vei manca 2 zile. Nimic cu acid, nimic greu pentru stomac si ficat.
Numai bine!
Daca nu poți nu mânca. Mănâncă cat poti si ai sa vezi ca o sa poti mânca din ce in ce mai mult, si i-a medicamentele pe care ți le-a spus sa le iei la spital, cred ca au zis de metrocopramid