| SisuTudor0 a întrebat:

Deci am 13 ani si am abia 36 de kilograme, deci sunt slab, practic sport si mananc destul dar tot nu ma ingrasi, cum sa ma ingrasi, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Dacă organismul tău e unul din acela care nu asimilează grăsimi, adică oricât ai mâncat nu te îngraşi, îţi recomand să mergi la medic.
O persoană apropiată mănâncă foarte mult, dar nu se îngraşă. A mers la spital şi i-a spus că datorită faptului că a crescut mult în înălţime, nu se mai îngraşă până nu se termină procesul de osificare.
Mergi la doctor şi vezi ce-ţi spune!

| SisuTudor0 explică (pentru Neo12):

Chestia este ca eu sunt mic de statura deci nu este din vina intaltimii

| Neo12 a răspuns (pentru SisuTudor0):

Am avut un coleg, în generală, care nu se mai dezvolta fizic (mă refer şi la greutate) deoarece avea probleme la inimă. Deci..nu se ştie ce ai şi mai bine mergi la doctor.

| Guest10 a răspuns:

Eu zic că nu-i nimic. Și eu am tot 13 dar 40 kg... Am făcut fotbal 2 ani, de la 10 la 12 ani, și s-a văzut că am pus pe mine. Sincer, îți recomand un sport, gen fotbal, handbal, care să necesite multă energie, calorii etc. FUNDĂ?