| RoseAndBiia a întrebat:

Deci am 56 de kg si inaltimea 1.64. Daca fac pilates 1 ora in fiecare zi si jumate de ora de cardio, as putea sa slabesc in 4 luni 15 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca pe langa asta ai si grija de alimentatia ta, vei reusi dar sincera sa fiu nu cred ca e nevoie sa slabesti asa mult, esti ok acum iar daca vei mai slabi inca 15 kg te va duce vantul de slaba ce esti

| Azµre a răspuns:

Dacă nu mănânci toate prostiile da!

| Latinmoon a răspuns:

Depinde de organsimul tau dar o slabire asa brusca nu prea ti-asi recomanda.
Trebuie sa mai coordonezi un pic si alimentatia daca chiar vrei sa slabesti dar nu uita un lucru nu trebuie sa exagerezi deoarece esti in crestere si te poti imbolnavi.
Take care! >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cum să slăbeşti 15 kg, ai înnebunit, vrei să devii anorexică?
La înălţimea ta trebuie să ai 54 de kilogrameatât e ideal, dar tu eşti numai bine, nu ai ce să mai slăbeşti, la voi cre că îi ceva patologic cu slăbitul acesta, stai cuminte!
Te pup1

| FlorinM28 a răspuns:

Eu zic sa sezi blanda. La ce vrei sa slabesti asa mult?