| MiSk a întrebat:

Deci am avut o mica problema a cosurilor iar acum mi-au trecut unele dar au ramas urme semne pete rosii si chiar am uneori fata rosie. Ce e de facut? Am fost la dermatolog si mi-a dat doua tipuri de creme 1 e gel si cealata nu stiu sigur, 1 se cheama Skinoren care trebuie sa il aplic dimineata (a si am vrut sa va spun ca dupa 2 minute dupa ce il aplic ma ustura in zona inca care mi-am dat ingrozitor) si a 2a crema este Isotrexin cu care imi dau seara.Am vrut sa va intreb daca e bine cu ce i-mi dau si daca as mai putea aplica din cand in cand si o masca cu argila ca am auzit ca e buna.Va rog ziceti-mi. Cel mai bun raspund primteste FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Razvan98 a răspuns:

Eu sincer nu folosesc creme pentru ca ma simt mai bine fara ele nu stiu daca ai vreo boala daca nu cel mai bine e sa te speli des pe fata si sa nu le storci pentru ca risti sa iti ramana semne cum ai zis si u