| Someonee a întrebat:

Deci am descoperit ca trebuie sa port ochelari. Mi-am comandat ochelari care la soare se fac de soare. Acum as vrea sa renunt, dar deja e prea tarziu si as vrea sa merg la un magazin de optica sa imi scoata efectul ala daca se poate. Cat m-ar costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Nu se poate, trebuie sa-ti puna lentile normale, deci alti bani.
Dar lentilele care le ai "Polaroid", care se inchid sau se deschid functie de luminozitatea mediului sunt extraordinare, multi si le-ar dori.
Incearca sa te obisnuiesti, e pacat!

| Someonee explică (pentru zdrangoi):

Problema e ca atunci cand am intrebat-o ce culori are a zis ca are gri si maro. I-am zis ca nu vreau pe gri, vreau numai pe negru si a zis ca cica aia gri la soare devin negri. Ce sa inteleg? Daca ar sa se faca gri la Soare a sa ma-ntorc cu ei la ea. Bag...

| zdrangoi a răspuns (pentru Someonee):

Fa un drum acolo unde ti i-ai facut si vezi ce inseamna daca schimbi lentilele, ca si pret ma refer.
Incearca si varianta gri.

| Constantin1963 a răspuns:

Nu cred ca se poate scoate acel efect, acele lentile sunt special facute pentru a se intuneca la soare.