Cel mult poate folosi plasturi sau guma de mestecat cu nicotina. Dar nimic nu inlocuieste vointa si forta psihica.
In primul rand trebuie sa aiba ambitie, trebuie sa-si doreasca acest lucru.Sotul meu s-a lasat de fumat la varsta de 39 de ani dupa 20 de ani de fumat.Intr-o zi a spus caINCEPAND DE ASTAZI NU VOI MAI FUMA.Si asa a si fost, din acea zi nu a mai pus tigara in gura.Si uite asa au trecut 2 ani si el nici nu vrea sa mai auda.Deci inca o data trebuie doar sa vrei.
Nu is medic dar din proprie experienta iti pot spune ca in primul rand ea trebuie sa aiba dorinta si vointa de a se lasa.Am vazut omaeni care s-au lasat din proprie initiativa asa de o data, alti au incercat tigara electrica si in timp s-au lasat de tot si am avut un coleg care a citit o carte si dupa aceea sa lasat.Nu stiu numele carti dar voi incerca sa il aflu.Nu stiu daca is de ajutor dar sincer daca ea nu vrea nici nu o va face...
La 42 de ani ar fi cazul sa se lase de fumat... cred ca te pot ajuta pentru ca si mama mea tot la 42 de ani s-a lasat de fumat afolosit acel nicorette cu nicotina falsa si in timp a reusit.ar putea folosi si alte medicamente sunt peste tot reclame
Da...complicata treaba! Am doua luni de cand am renuntat la fumat dupa 16 ani si ma simt foarte bine, nu mai zic de economia de 300 lei lunar... M-au ajutat plasturii cu nicotina, chiar si psihic, insa vointa e cea mai importanta. Nu trebuie sa se simta presata din exterior sa nu o sacai mereu, macar impresia sa fie ca e decizia ei, trebuie sa fie pe cat posibil linistita, fara stres. Sunt multi factori care concura la reusita.
anonim_4396 întreabă:
gabitza_5735 întreabă: