Buna,infectia urinara trece daca o tratezi asa cum trebuie si nu te va afecta pe viitor.
Eu cred ca ar trece dar incearca sa nu stai cu picioarele goale pe ceva recu(gresie, sa nu esi afara in picioarele goale daca stai la casa).
Sa incerci sa te protejezi si trece sigur.
Cu relatiile sexuare nu o sa te doara decat putin daca ti se rupe ata aia care leaga pielea de penis... Sper ca te-a ajutat.
Bineinteles ca trece. Dar ca sa scapi de ea trebuie sa mergi la medic nu sa iei medicamente la intamplare. Infectiile de tract urinar sunt afectiuni inflamatorii produse de diferite microorganisme care ajung la nivelul aparatului urinar, unde se multiplica si determina in timp modificari in functionarea normala a rinichilor si a cailor urinare. Intodeauna se recurge la un set de analize al urinei pentru a identifica agentii patogeni responsabili de infectia in sine. Astfel printr-o antidiagrama se stabileste sensibilitatea bacteriei respective la antibiotice. In final iti va fi recomandat cel mai indicat antibiotic pe care sa il administrezi pentru a scapa de problema.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, si da merg la medic.All3xAssAssInnSSa,cu chiestia cu gresia, asta mi-a spus si mama.
Infectia urinara se trateaza si recidiveaza doar daca nu respecti reguli elementare de protectie impotriva racelii si de igiena intima! Te mai ajuta si urinal-akut, pe baza de merisor pe langa tratamentul prescris de medic!
anonim_4396 întreabă: