| rox_8767 a întrebat:

Deci. am foarte mari probleme cu constipatia. folosesc laxative dar. altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Constipatia e o problema care trebuie tratata cu mare atentie deoarece poate sa produca alte boli, cum ar fi, hemoroizii si fisurile anale. Îti recomand sa mestici foarte bine mancarea si sa nu te grabesti sa maninci, sa consumi multe lichide chiar si in timp ce servesti masa. Ia legatura cu medicul de familie pentru a vedea din ce cauza te constipi, deoarece exista o problema medicala care e necesar sa o tratezi la timp. În speranta ca prin sfaturile mele am putut sa te ajut, îti urez multa sanatate.

mira
| mira a răspuns:

Alimentatia rezolva cel mai bine problema.Consuma alimente cu fibra:varza. pastai. spanac, praz si pe deasupra cate 3, 4 pere zemoase sau Kiwi. Leacul cel mai simplu este sa bei dimineata un pahar cu apa in care ai lasat sa se moaie cam o ora 2 linguri de tarate.Nu este recomandarea mea ci a celui mai cunoscut gastroenterolog Alexandru Oproiu.

| mioara a răspuns:

Cel mai bun remediu sunt prunele, portocalele.

| Psihoyounger a răspuns:

Incearca sa mananci pepene si apoi sa bei bere. Efect garantat.

Psihoyounger

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Sa stii ca si fructul ma refer la para nu demult am fost la cineva si am mancat o para desi nu prea imi placea asa si dupa aceea ma apucat o durere de burtaaa dar mai bine du-te la farmacie si ia un ceai intreaba farmacista care este mai bun

| Mefisto23 a răspuns:

Miere de albine. Infailibil.winking

| Ruxy a răspuns:

Pe langa celelalte sfaturi, ti-as recomanda o farfurie cu supa sau ciorba cel putin o data la 2 zile.

| bluerose a răspuns:

Ai putea sa incerci niste ceaiuri de la farmacie. Ceaiul din coaja de crusin e bun dar sa ai grija la doza, sa nu fie prea concentrat. Sper sa te ajute. laughing

| lily09 a răspuns:

1l de gel de aloe vera si pastilele Fields of greens de la FOREVER. o sa-ti rezolve problema .sunt produse 100% naturale cu o concentratie foarte mare ...sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimbarea alimentatiei, adica mai putina carne, fainoase si mai multe legume si fructe, pentru ca au fibre si ajuta tranzitul. Mai multe lichide, incearca taratele si daca intrebi la farmacia naturista sigur te vor sfatui ce produse poti folosi: ceaiul de crusin cum a mai zis cineva, sau eu stiu ce suplimente nutritive. Dar incearca sa nu mai iei laxative si sa treci pe produse naturale care nu dauneaza organismului. Si cafeau ajuta, pe mine cel putin. Una dimineata si succesul e garantat. Sanatate