Daca fumai tu vreo 3 jointuri, ca alea nu - s tigari... numai pe TPU nu state - ai! Wanna be my Ganja Friend?
Ai facut peredoza nebunule, dar cum te simteai cind dupa ce ai fumat? Presupun ca nu le-ai fumat pe toate o data. Senzatia de inghet o ai de la temperatura ridicata, provocata de marijuana. Trebuie sa bei apa cit mai multa si daca te culci sa tii apa linga tine, ca la noapte o sa-ti fie sete. De o bicei trebuie sa-ti treaca, culcate, vei vedea ca miine va fi totul bine. Daca vezi ca este mai grav, trebuie sa chemi salvarea. Ai grija pe viitor, trebuie sa te informezi inainte de a face ceva nestiut. Bafta.
Presupun ca ai fumat cu cineva care sa distrat pe seama ta, am fumat multa marijuana si daca imi era rau, beiam multa apa(cred ca ai simtit si tu setea). De preferat sa bei apa gazata, dar nu conteaza. Senzatia asta de inghet la plamini este de la prea mult fum inghitit. Nimic alta senzatie nu ai primit? Adica ceva de genul : ametita ca dupa bautura, mergi repede dar ti se pare ca nu mai ajungi la destinatie, sa te rizi sau sa fii trista. Ce ai primit tu? Spune, mi se pare ca nu ai fumat adevarata marijuana. Ai fumat singura toate 3 tigari?
Nu s-a distrat nimeni pe seama mea...am fumat eu si cea mai buna prietena a mea¬¬ pai, ma simteam mai usoara, imi fugeau ochii in toate directiile, cand stateam in picioare simteam furnicaturi cateodata vedeam putin in ceata si umbre cam asa. A fost marijuana ( m-am interesat cunm arata etc. ). Da, le-am fumat singura.
Simplu si la obiect iar cei ce nu cunosc sa nu se bage sa comenteze Am multi prieteni care fumeaza zi de zi maria iar daca o ia razna rau si are senzatii nasoale cu o COCA COLA trece tot