| TzangaaaUr a întrebat:

Deci...Am inceput sa iau tinctura de marar de 3 zile.Mi- a venit ciclul acum o saptamana si ceva, mi-a tinut 4-5 zile dupa totul ok.Azi mi-a venit din nou, mi-a curs foarte mult si mad doare si capul si burta(pentru prima oara cand imi e rau cand sunt pe stop +ca mi-a venit dublu cat trebuie) si mi-a venit prea repede.
CREDEŢI ca are legatura aceasta problema cu tinctura de marar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca sangerarea aparuta la putin timp dupa terminarea menstruatiei sa fie provocat de tinctura de marar deoarece se stie inca din antichitate si in medicina traditionala, ca are proprietatea de a stimula si armoniza activitatea aparatului reproducator la femei, de asemenea se stie faptul ca este estrogenica si in acelasi timp si emenagoga, adica are proprietatea de a declansa ciclul menstrual. Ar fi indicat sa fii consultata de un medic ginecolog deoarece este anormala o astfel de sangerare masiva, intensa. Multa sanatate.