Daca ai țuica sau pălincă, vişinată in casa clatestete scuipa dupa care ia din nou o gurita si tine acolo un minut pana mai amorteste. Daca nu ai cumpara sau cere la un vecin. Poti sa mai clatesti cu apa cu sare dar nu stiu daca face mare lucru.
Hai ca poți sa rezisti!
Am vazut ca ai spirt daca nu ai alcool spirtul e cam acelasi lucru asa ca ia o gurita chiar daca e amar rezisti un pic.
Ketonal Forte.E bun.Mie imi trece.Trebuie sa mergi pe analgezice puternice(Ketonal, Ibuprofen etc) pana luni, ca nu ai altceva ce face.Si eu am o masea care ma cam supara si sper sa o rezolv si eu.E nasoala tare durerea de masea.
Sanatate multa!
Ampicilina poti sa iei, numai sa nu fii alergica.Ampicilina e foarte buna pentru probleme din astea. Sper ca ti-am fost de folos!
te pup! Noapte buna!
Bună, nu este recomandat alcool cand i ei antibiotic, tu acolo ai infectie niciun medic nu ti o scoate pana nu trece infectia.
Pina acum ce mama draq ai facut cu juma' de masea? Asteptai sa creasca jumatatea lipsa la loc? Bine, trecutul nu il mai putem schimba, dar in cazul de fata... MANINCA USTUROI! Cit mai iute, cit mai de-al nostru. Fara la misto, e un antibiotic si antiinflamator natural extraordinar. Ca o paranteza, gasesti si doctori stomatologi care mai lucreaza si duminica, in cel mai rau caz poti merge la urgente. Ia si arunca un ochi aici - https://lataifas.ro/......tru-acasa/
Nu îi dă fara retetă
Sunt unele care da.
Daca ai ajuns pana in stadiul asta. Urmatoarele ore o sa fie bine. Adica iti moare nervul. Eu asa am patit. Am murit eu o noapte cu dureri de masea, cu fata umflata cu toate ca luasem calmante, si a doua zi cand am ajuns la dentist mi-a zis ca mi.a murit nervul. Deci mai suporta putin si nu o sa mai ai nimic. Succes!
AvalohAlyn întreabă:
dobrin1019 întreabă: