| deik a întrebat:

Deci. am o maree problema. mi-a iesit un neg pe mana stanga si nu mai scap de el. Am Fost la o groaza de medici si m`am saturat... Intre timp am observat ca incepe sa ` mi creasca par pe el. Si e mare tare. Si m`am dat cu verolit si a cazut putin din el. Rostopasca in perioada asta a anului nu mai gasesc. Deci ce sa fac? Am Fost si la dermotologi, si la spital la chirurgie si mi s`a propus sa il taie. dar nu vreau. as prefeta o solutie naturista. Va rog sa ma ajutatiii sa nu mai stau cu el sa nu se inrautateasca situatia...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cauta si in "Formula As" si in revista aia mica, de sanatate, parca Asul verde. parca mai auzisem si de o varianta cu a-l lega la nivelul pielii, si a-l inconjura cu tocatura de usturoi. nu mai tin minte, cauta!, inroseste netul pana gasesti ceva potrivit, si apoi poate ne spui si noua!

Success!

| missbee a răspuns:

Cea mai sigură metodă e laserul. Şi eu am avut un fel de neg dar era foarte mic şi era sub buză. L-am scos cu laserul, în 5 minute.

| mihaibrasov a răspuns:

De ce nu vrei sa ti-l taie? Eu mi-am scos vreo 5 negi pana acum si n-am mai murit (dovada ca iti scriu tie acum). Ti-l face daca vrei unul plastician de ramane o dunga mica de tot (coase subcutanat), si te scapi de o problema. Banuiesc ca ti-au zis medicii ca daca il maltratezi pot aparea celule maligne, deci cancer. Plus ca operatia e de nimic, iti face o anestezie locala (o mica injectie in mana) si in 10-15 minute esti gata.

| allleeeee a răspuns:

Uite ce am gasit :
http://www.util21.ro/......tament.htm
Am vazut la televizor un produs care ingheata negul.
Intreba la farmacie!

| yunnyaaa a răspuns:

Vezi ca este o buruiana, o gasesti oriunde[rostopasca se numeste] si cand o rupi curge un lichid galben, pune lichidu` ala pe neg si iti va trecehappy
Daca nu du-te la dermatolog [eu am fost si degeaba si am mai dat si bani aiureaoh go on] sau la farmacie `happy
Bafta`.happy

| Bubu a răspuns:

Du'te la farmacie si cere solutie pentru negi care sa contina nitrat de argint, cu toate ca se gaseste km greu.Nitratul de argint este f bun pentru negi pentru ca ii arde, nu te doarewinking. am avut si eu.si in cativa ani mi-a trecut, pentru ca iti dispar km greu.Este buna si planta de rostopasca, sa te dai cu sucul acela din ea portacaliuhee hee

| larysukx a răspuns:

Si eu am avut un neg din nastere sub brat si tot mi-am dat cu tot felul de chestii cum ar fi coaja de nuca sau altceva dar nu mergea.si cea mai buna solutie a fost sa mi-l tai...am fost la medic...si mi l-a taia cu laserul sa stii ca e mult mai bine. poti sa incerci tot felul de chestii nu o sa meraga.si nu-ti face probleme nu o sa te doarahee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca trebuie sa te duci la doctor sa il arda.adica ii da cu o solutie si il arde pina la radacina pup incearca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unge-te cu ulei de ricin cit de des

| FeelingFine a răspuns:

Si mie chiar in acest moment am observat ca mi se face unul pe mana stanga.nu am mai avut niciodata cryingcryingbroken heart

| ZμZμ a răspuns:

Iti spun eu ca am avut si eu o gramada si am dat cu mir care miroase frumos. da de mai multe ori, dar zona cu neg trebuie sa fie curata.

| deik explică:

Rostopasca am tot cautat si nu am gasit, se pare ca nu mai e in perioada asta a anului, iar la dermatologi am fost si niciun nu ma ajutat...